SCENARIUSZ LEKCJI:
JAK JEŚĆ ZDROWO I NIE WPAŚĆ W PUŁAPKI PRZETWORZONEJ DIETY
Jakie są wzorce zdrowej diety? Czym jest strategia „Od pola do stołu”? Jak krytycznie analizować żywność przetworzoną, reklamy i trendy żywieniowe?
Kto przygotował ten scenariusz:

dr Kuba Woźniak
Doktor po Warszawskiej SGGW, wykładowca akademicki i dietetyk kliniczny, autor prestiżowych publikacji naukowych. W swoich badaniach skupia się na modyfikacji stylu życia ukierunkowanej na utrzymaniu prawidłowej masy ciała. Manager Client Operation w Centrum Respo. Jako 16-latek wygrał Olimpiadę z wiedzy o żywieniu i tak odkrył swoją największą zawodową pasję, która pochłania go do dziś. Nieustannie rozwija się w dziedzinie dietetyki sportowej, klinicznej, psychodietetyki i suplementacji w sporcie. W wolnym czasie można go spotkać w na siłowni albo na rowerze szosowym, jak z przyjemnością testuje strategie na modelowanie sylwetki.

Noemi Markwas
Graficzka, absolwentka Uniwersytetu Artystycznego w Poznaniu. Doświadczenie zawodowe rozwijała pracując w studio graficznym Bękarty w Poznaniu oraz tworząc identyfikację wizualną popularnego portalu lifestylowego newonce, która jest używana do dziś. Obecnie współtworzy Fundację SEXEDP tworząc materiały i ilustracje, w tym odpowiadała za przygotowanie graficzne wszystkich scenariuszy i prezentacji.
Zobacz także:
A co, jeśli mam pytania
lub potrzebuję wsparcia
w przygotowaniu zajęć?
Nasi eksperci czekają na Ciebie!
Napisz do nas